Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Van dossier naar online behandelen

Dé software voor GGZ

CRS software voor GGZ is speciaal ontworpen om GGZ-instellingen te ondersteunen bij het beheren van cliëntgegevens, het stroomlijnen van workflows en het verbeteren van de kwaliteit van zorg. De software is tot stand gekomen in samenwerking met de gebruikers, waaronder GGZ hulpverleners, secretariaat en management. Gebruiksvriendelijkheid staat centraal in het ontwerp van CRS software.

crs-software-epd-ggz
crs-software-gebruiksvriendelijk

Bepaal zelf de indeling van het EPD

Werkt u binnen uw instelling met cliëntdoelen en/of zorgpaden? Biedt u jeugdzorg aan of juist niet? Maakt u gebruik van verblijf binnen uw instelling? We bieden een breed scala aan mogelijkheden. Met CRS software voor GGZ kunt u eenvoudig de gewenste modules in- of uitschakelen. Het EPD biedt zelf aan te passen “dashboards” voor verschillende gebruikerstypes, zodat u direct de benodigde informatie op uw scherm kunt zien. Ook kunt u dashboards voor uw medewerkers maken. Of u nu behoefte heeft aan een overzicht per dossier of ondersteuning tijdens een multidisciplinair overleg (MDO), CRS heeft het of u kunt het zelf samenstellen. Met CRS software heeft u de controle.

Cliënten toegang software GGZ

De software voor GGZ biedt patiënten of cliënten een eigen toegang tot het dossier. De hulpverlener kan precies bepalen welke onderdelen toegankelijk zijn voor de cliënt. Het portaal biedt cliënten bijvoorbeeld de mogelijkheid om hun eigen medische gegevens of afspraken in te zien, te reageren op behandelplannen en de optie veilig te communiceren met zorgverleners. Een mooie opstap tot online behandelen. Onze EPD software voor GGZ kent een naadloze integratie van het zorgprestatiemodel. Door de koppeling is het versturen van facturen, het indienen van declaraties en het ontvangen van de juiste financiële vergoedingen voor de verleende zorg geen probleem.

digitaal inzage patienten dossier

Planning en afsprakenbeheer

Onze GGZ-software bevat een agenda-functionaliteit om afspraken te plannen, te beheren en te synchroniseren met andere agenda’s. Het is de spil van het EPD. U kunt herinneringen versturen naar cliënten en zorgverleners om ervoor te zorgen dat afspraken op tijd worden nagekomen. Maar ook het toevoegen van verslagen aan het dossier is mogelijk vanuit de agenda. Verder bevat de GGZ software ook algemene kenmerken en functionaliteiten die naar wens aanpasbaar zijn:

  Dossierbeheer: Onze software voor GGZ biedt mogelijkheden om uitgebreide cliëntdossiers aan te maken en bij te houden. Dit omvat het registreren van persoonlijke informatie, medische geschiedenis, behandelplannen, voortgangsrapportages, evaluaties en andere relevante documentatie. Bepaal zelf welke onderdelen getoond worden. Elke nacht zorgen wij voor een uitgebreide controle op de dossiers, inclusief het ophalen van verzekeringsgegevens via de Controle op Verzekeringsrecht.

  Behandelplanning en -monitoring: De GGZ software biedt tools om behandelplannen op te stellen, doelen te stellen en interventies te plannen. Zorgverleners kunnen de voortgang van de behandeling volgen en evaluaties uitvoeren om de effectiviteit van de zorg te beoordelen. Het softwarepakket heeft koppelingen met meerdere ROM- en e-healthsystemen.

  Medicatiebeheer: Functionaliteiten voor medicatiebeheer kunnen het voorschrijven, beheren en monitoren van medicatie ondersteunen. Dit omvat het bijhouden van voorgeschreven medicijnen, doseringen, recept vernieuwingen en interacties tussen verschillende medicijnen. Onze software voor GGZ heeft koppelingen met Prescriptor en FarMedRx.

   

  Beveiliging en privacy: GGZ-software moet voldoen aan de geldende privacywetten en -regelgeving. Beveiligingsmaatregelen, zoals gegevensversleuteling, toegangscontroles en audit trails, zijn van groot belang om de vertrouwelijkheid en integriteit van cliëntgegevens te waarborgen. Onze GGZ software is NEN7510 gecertificeerd.

  Wat kost CRS software voor GGZ?

  Onze tarieven zijn voorzien van eenmalige opstartkosten en een maandelijkse investering per gebruiker van de GGZ software. Voor support, hosting en updates worden geen kosten berekend.
  U betaalt alleen zolang u CRS gebruikt. Als u besluit te stoppen, is de opzegtermijn slechts een maand. Bekijk alle tarieven.

  Wilt u kennismaken met ons GGZ software pakket? Vraag dan een proefaccount aan. Hierbij kunt u 30 dagen lang ons EPD uitproberen!