Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Hosting, updates en upgrades

In een dynamische omgeving als de GGZ, met wet- en regelgeving die jaarlijks wijzigt, is het van belang dat het EPD dat u gebruikt deze ontwikkelingen volgt zodat u zich kan richten op het verlenen van zorg in plaats van het implementeren van wijzigingen. CRS neemt u deze zorg uit handen.

Home 5 Hosting, updates en upgrades

Support zonder meerkosten

Wij hebben service hoog in ons vaandel staan. Daarom kunt u ons altijd bellen wanneer u een vraag hebt. Wij vinden het vanzelfsprekend dat u hier geen extra kosten aan hebt. Wij maken de interface van CRS zo duidelijk en logisch mogelijk, zorgen voor goede documentatie die u snel kunt raadplegen. Natuurlijk kan er toch nog onduidelijkheid zijn of zelfs een eventuele fout in de programmatuur, niets menselijks is ons vreemd.

All in

Nieuwe functionaliteiten worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met klanten. Nieuwe modules worden zonder meerprijs beschikbaar gesteld. Door deze aanpak houden we ons bezig met het continu verbeteren van de functionaliteiten van ons product, en niet met gesteggel over hoeveel tijd en geld dat kost. U betaalt ons voor het gebruik èn onderhoud en wij zorgen dat u een tevreden gebruiker van CRS blijft.

Co-creatie

Op deze wijze is het CRS ontwikkeld en de functionaliteit rondom groepen, zorgpaden en meer. De koppelingen met e-health systemen, Zorgmail en ZorgDomein zijn eveneens op deze manier tot stand gekomen.

Hosting en backup

Het hosten van CRS – de servers waarop de database en websites draaien, de backups hiervan en het beheer en onderhoud – is bij de prijs inbegrepen.

Houd de regie met het EPD voor de GGZ van CRS

Zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg zijn iedere dag bezig om cliënten met psychische problemen te helpen. Dat doen ze met alle middelen die ze tot hun beschikking hebben. Een goed EPD is daarbij essentieel en moet snel de juiste info tonen, makkelijk in gebruik zijn en ervoor zorgen dat gebruikers direct zien wat ze willen zien.