Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Over ons

CRS werkt met een toegewijd team om een zo goed mogelijk product te maken, dit doen we in nauwe samenwerking met onze klanten. Onze belangrijkste motivatie is de tevredenheid van de klant.

CRS is een efficiënte en effectieve onderneming met korte lijnen, heldere doelen en een open, eerlijke en daardoor prettige samenwerking met onze klanten. Een grote omvang, in omzet of in aantal personeelsleden, is nadrukkelijk geen doel. De ambitie is om heel goed te zijn in wat we doen – het product CRS onderhouden voor GGZ-praktijken en -instellingen in Nederland – en een prettige samenwerking met klanten in een goede werkomgeving te creëren.

Wij zijn gevestigd in Wageningen aan de Generaal Foulkesweg 9a (6703 BH). Wij zitten op de 2e en 3e verdieping boven de makelaardij Barten Tiemessen. Parkeren is voor gasten gratis aan de achterzijde van het pand, let op: de ingang is via de Otto van Gelreweg.

Home 5 Over ons

Ons team

Chris-Jan van Schendel

Vestigingsmanager

Berdien Snijder

Applicatie Consultant

Arnold Jansen

Systeembeheerder

Brandaan Brouwers

Ontwikkelaar

Diane Verhoeven

Applicatie Consultant

Gerrit Coes

Ontwikkelaar

John Sanders

Ontwikkelaar

Karlijn Soesman

Applicatie Consultant

Linda van Meel

Ontwikkelaar

Wilco Beekhuizen

Ontwikkelaar

Rens Coenen

Applicatie Consultant

Ontwikkelaar

CRS is lid van de Health Cloud Initiative familie

Health Cloud Initiative is een Nederlands bedrijf dat software ontwikkelt voor professionals in de zorg. Onze missie is om de zorg in Nederland te verbeteren. Dat doen we met software die zorgverleners ondersteunt en helpt om betere zorg te bieden. Nu zijn zorgverleners vaak te veel tijd kwijt met de administratie van patiëntengegevens. Dat zit ons helemaal niet lekker. Wij vinden dat zorgverleners zorg moeten verlenen. Dat ze alle tijd die ze hebben, kunnen besteden aan het helpen van hun patiënten. Daar worden zorgverleners blij van en patiënten beter.

HCI heeft een uitgebreid pakket aan EPD software oplossingen voor diverse disciplines. Denk aan GGZ, Logopedie, Fysiotherapie, Ergotherapie en Oefentherapie. Allemaal verschillende disciplines, maar ook allemaal met hetzelfde doel. Zoveel mogelijk tijd besteden aan de zorg voor de clienten. CRS is een belangrijk onderdeel van de organisatie en deelt kennis met developers van andere applicaties. Zo leren we allemaal van elkaar en maken we samen de zorg beter.

Houd de regie met het EPD voor de GGZ van CRS

Zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg zijn iedere dag bezig om cliënten met psychische problemen te helpen. Dat doen ze met alle middelen die ze tot hun beschikking hebben. Een goed EPD is daarbij essentieel en moet snel de juiste info tonen, makkelijk in gebruik zijn en ervoor zorgen dat gebruikers direct zien wat ze willen zien.