Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

HCI GGZ Declaratieservice

Vanwege de ingrijpende veranderingen in de zorg is het declaratieproces steeds complexer geworden en kan dit veel tijd in beslag nemen.

Heeft u die tijd niet of wilt u die liever aan iets anders besteden, dan kunt u een beroep doen op de partners van onze declaratieservice. Zij werken dagelijks met HCI GGZ en verzorgen de declaraties voor meerdere praktijken en instellingen.

Home 5 HCI GGZ Declaratieservice

HCI GGZ Partners

Het declareren van zorg is er met name door de overgang van de jeugdzorg naar de gemeenten – met het bijkomende berichtenverkeer – niet eenvoudiger op geworden. Het kost alle zorgaanbieders aanzienlijk meer tijd dan voorheen terwijl het van belang is om tijdig te declareren en zo uw liquiditeit op peil te houden.

Wij hebben partijen die bekend zijn met HCI GGZ samengebracht. Zij bieden diensten aan op het gebied van declareren, maar kunnen ook behulpzaam zijn bij het inrichten en implementeren van HCI GGZ, of het tijdelijk vervangen van personeel op het gebied van administratie of applicatiebeheer.

Hoeks Bedrijfsondersteuning

www.hoeksbedrijfsondersteuning.nl
Bregje Hoeks
06 2422 7358
bregje@hoeksbedrijfsondersteuning.nl
regio: Landelijk

Hoeks Bedrijfsondersteuning ontzorgt! U kunt doen wat u het leukst vindt zoals met cliënten omgaan. De administratieve zaken worden u door ons uit handen genomen. Verder helpen we u ook met procesondersteuning, training in het systeem, klantgerichtheid en facilitaire ondersteuning.

Conti-nu bedrijfsondersteuning

conti-nu.nl
Dunja Tagliola
06 48870577
info@conti-nu.nl
regio: Gelderland, Landelijk (op afstand)

Bij Conti-nu is uw gehele zorgadministratie in goede handen. Een juiste dossiervoering zorgt tenslotte voor een goed lopend declaratieproces, dat bijdraagt aan de continuïteit en kwaliteit van uw organisatie. Indien gewenst kan ik u ook adviseren en ondersteunen bij uw (interne) processen.

4Care Zorgadministratie

www.4care-zorgadministratie.nl
Maurice Lahou
(+31) 615 32 70 03
info@4care-zorgadministratie.nl
regio: Limburg, Landelijk (op afstand)

Neem afscheid van uw administratieve frustraties en leg de focus weer op de zorg”. Dat is het motto van 4Care Zorgadministratie.

Bij 4Care vindt u betrokkenheid, deskundigheid, een persoonlijke benadering en een collega die de AVG respecteert. Naast het verzorgen van uw Zorgadministratie, kunt u ook bij ons terecht voor advies voor het optimaliseren van werkprocessen en ondersteuning in de financiële administratie.

Frings Opleiding & Advies

www.zorgregistratie-oa.nl
Guido Frings
06 8190 7171
info@zorgregistratie-oa.nl
regio: Limburg, landelijk

Heeft u administratieve hulp nodig binnen de GGZ? Wij willen u graag hierbij helpen!
Wij zorgen voor de inrichting van HCI GGZ. Adviseren en ondersteunen bij de registratie. Dragen zorg voor de declaratie. Hierbij zijn wij goed op de hoogte van VEKTIS en VECOZO. Wij ondersteunen ook graag bij de onderhandelingen met de verzekeraars en/of gemeenten. Verder zorgen wij voor periodieke managementrapporten die bijdragen tot een verantwoorde bedrijfsvoering.

Zorgfinancials

www.zorgfinancials.frl
Maarten Felix
(+31) 618 65 46 14
info@zorgfinancials.frl
regio: Noord

U kunt als zorgverlener of zorginstelling bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij uw financiële huishouding. Wij kennen de weg binnen de financiën in de zorg en daardoor kunt u vertrouwen op deskundig advies voor uw onderneming. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nauwe betrokkenheid bij uw onderneming.

Houd de regie met het EPD voor de GGZ van HCI GGZ

Zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg zijn iedere dag bezig om cliënten met psychische problemen te helpen. Dat doen ze met alle middelen die ze tot hun beschikking hebben. Een goed EPD is daarbij essentieel en moet snel de juiste info tonen, makkelijk in gebruik zijn en ervoor zorgen dat gebruikers direct zien wat ze willen zien.