Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

van dossier naar online behandelen

Hét EPD voor GGZ

In de Geestelijke Gezondheidszorg is het bijhouden van cliëntendossiers een essentieel onderdeel van de zorgverlening. Maar hoe zorg je ervoor dat een softwarepakket voldoet aan de specifieke behoeften complexiteit van de GGZ-sector? De EPD GGZ software van HCI GGZ biedt dé oplossing. Het gebruikersvriendelijke pakket is speciaal ontworpen voor gebruik in GGZ praktijken en instellingen. Het is naar wens in te delen, NEN7510 gecertificeerd en biedt uitstekende support.

crs-software-epd-ggz
crs-software-gebruiksvriendelijk

Vriendelijk in gebruik, van zorgverlener tot cliënt

Het elektronisch cliëntendossier softwarepakket is ontwikkeld in nauwe samenwerking met alle gebruikers, van zorgverleners tot management, van psycholoog tot cliënt. Het resultaat is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface dat alle functionaliteiten bevat die nodig zijn, specifiek voor gebruik in de GGZ. De agenda is de spil binnen het dossier en diverse modules zijn eenvoudig aan- of uit te zetten, zodat u zelf de functionaliteiten kiest die bij u of een andere gebruiker passen.

Het EPD voor GGZ biedt dus een breed scala aan functies die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle GGZ-professionals. Het bijhouden van behandelingsschema’s, het beheren van medicatievoorschriften en het vastleggen van behandelplannen. Bovendien is de software flexibel en kan deze worden aangepast aan de workflows en processen van verschillende GGZ-instellingen, waardoor een naadloze integratie met bestaande systemen mogelijk is.

Uitstekende support & veiligheid zonder meerprijs

Een ander voordeel is dat de EPD GGZ software van HCI GGZ voldoet aan alle veiligheidseisen. We nemen uitgebreide maatregelen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens te waarborgen. We maken gebruik van geavanceerde encryptietechnologieën om gegevens op te slaan en te verzenden, en implementeren strikte toegangscontroles om onbevoegde toegang tot gegevens te voorkomen. Bovendien voldoet de software aan de relevante wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

U kunt verder rekenen op uitstekende support, hosting, updates en back-ups, zonder extra kosten. Daarnaast biedt HCI GGZ een unieke werkwijze, waarbij gebruikers wensen kenbaar kunnen maken die worden meegenomen in de productontwikkeling. Nieuwe updates of modules zijn altijd inbegrepen in de prijs, evenals support en hosting.

crs-declaratie-service-ggz
crs-software-gebruiksvriendelijk

Diverse koppelingen met het EPD GGZ

Een bijkomend voordeel van het HCI GGZ EPD softwarepakket is de interoperabiliteit met andere systemen. Het is ontworpen om naadloos te integreren met bestaande systemen, zoals laboratoriuminformatiesystemen en elektronische voorschrijfsystemen. Dit maakt efficiënte gegevensuitwisseling mogelijk tussen verschillende zorgverleners. Ook het zorgprestatiemodel is naadloos geïntegreerd in de EPD software van HCI GGZ.

Ervaar het GGZ EPD zelf!

U kunt een proefaccount aanvragen om kennis te maken met het GGZ EPD van HCI GGZ. Het proefaccount is direct beschikbaar en biedt toegang tot diverse instructiefilmpjes en online documentatie om bekend te raken met de verschillende functionaliteiten binnen het elektronisch cliëntendossier softwarepakket. Als u echter liever een cursus of training volgt, biedt HCI GGZ diverse mogelijkheden.