Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Ons EPD voor de psycholoog en andere professionals binnen de GGZ is uniek!

Software psychologen praktijk

Als psycholoog zijn er verschillende belangrijke aspecten waar u op moet letten bij het kiezen van goede EPD software voor uw psychologenpraktijk.

crs-software-epd-ggz

Graag vertellen we u iets meer over HCI GGZ software

 • Uitstekende functionaliteit
  HCI GGZ software voor uw psychologenpraktijk biedt specifieke functionaliteiten die u nodig heeft als psycholoog, zoals diagnostische tools, behandelplanning, rapportage, voortgangsregistratie en behandelinterventies.
 • Gebruiksvriendelijkheid
  Het HCI GGZ EPD is voor u als psycholoog gemakkelijk te gebruiken, zodat u efficiënt en effectief kunt werken zonder veel tijd te verspillen aan het leren van complexe systemen.
 • Veiligheid en privacy
  Het EPD voldoet aan de relevante wet- en regelgeving met betrekking tot gegevensbescherming. Een veilige opslag en uitwisseling van patiëntgegevens is gewaarborgd.
 • Integratie software psychologenpraktijk
  Het HCI GGZ EPD kan worden geïntegreerd met andere systemen, zoals e-health platforms, ROM (Routine Outcome Monitoring) en administratieve systemen.
 • Ondersteuning EPD voor de psycholoog
  De HCI GGZ software voor uw psychologenpraktijk biedt uitstekende klantenondersteuning, zodat u hulp kunt krijgen als dat nodig is.
crs-software-gebruiksvriendelijk

Volledige controle van het EPD voor de psycholoog

Binnen uw praktijk werken wellicht diverse soorten psychologen, die zich vaak hebben gespecialiseerd in specifieke therapeutische benaderingen of doelgroepen. Van klinisch psycholoog tot aan GZ-psycholoog; het EPD is naar wens en behoefte in te delen.
Ook verschillende vormen van behandeling, die kunnen variëren op basis van de aard van de psychische problemen en de behoeften van de patiënten, kunnen uitstekend in de software voor uw psychologenpraktijk worden weergeven.

Denk hierbij aan:

 • Ambulante zorg
 • Dagbehandeling
 • Online therapie
 • Groepstherapie

Cliënten kunnen ook toegang krijgen tot het EPD via de HCI GGZ Client Portal. Cliënten kunnen reageren op verslagen of zelf een verslag schrijven. Het bijhouden van een dagboek, het online plannen van afspraken, inzage in het eigen dossier; alles is mogelijk. Ook hierbij geldt dat u als psycholoog volledige controle heeft welke gegevens toegankelijk zijn voor de cliënt.

SVB-z en COV

De SVB-z (Sociale Verzekeringsbank) en Controle Op Verzekeringsrecht zijn Nederlandse instanties die verantwoordelijk zijn voor het controleren van de verzekeringsgegevens van patiënten binnen de gezondheidszorg. Een koppeling met deze instanties is zeer relevant voor de EPD software van uw psychologenpraktijk.

Het HCI GGZ EPD voor psychologen is naadloos gekoppeld met de SVB-z . Een Controle Op Verzekeringsrecht wordt iedere nacht automatisch uitgevoerd. Dit helpt bij het voorkomen van administratieve problemen en zorgt voor een soepele afhandeling van facturering en vergoedingen.

crs-software-gebruiksvriendelijk

Koppelingen met ROM- en e-health systemen

ROM, Routine Outcome Monitoring verwijst naar het systematisch meten van de voortgang van een behandeling met behulp van gestandaardiseerde vragenlijsten. Het helpt u als psycholoog of therapeut om de effectiviteit van de behandeling te monitoren en indien nodig bij te sturen.

Als psycholoog is het integreren van ROM- en e-healthsystemen met het EPD waardevol voor het stroomlijnen van uw praktijk en het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Vanzelfsprekend heeft HCI GGZ koppelingen met meerdere ROM en e-health systemen en biedt de mogelijkheid ROM-gegevens op te nemen en integratie van gestandaardiseerde vragenlijsten en meetinstrumenten. Bekijk de koppelingen.

Deze koppelingen kunnen u als psycholoog en uw team helpen om effectievere en efficiëntere zorg te bieden, omdat u toegang heeft tot relevante en actuele gegevens binnen één geïntegreerd systeem. Hierdoor kunt u beter geïnformeerde beslissingen nemen en de behandeling beter afstemmen op de individuele behoeften van uw cliënten.

Uitstekende support software psychologenpraktijk

Ons EPD is voorzien van gratis ondersteuning voor u als psycholoog. Dus bel gerust als u een vraag heeft. Ook beschikken we over zeer veel documentatie die u 24/7 kunt raadplegen. Nieuwe modules of functionaliteiten zijn kosteloos beschikbaar. U betaalt enkel voor het gebruik van de software voor uw psychologenpraktijk. Ook hosting, back-ups, beheer en onderhoud zijn inbegrepen. Vindt u als psycholoog dat er iets ontbreekt aan het EPD? Laten we dan samen zoeken naar een oplossing en inzien of we nieuwe functionaliteiten kunnen ontwikkelen. Ervaar zelf de voordelen van ons EPD en vraag een proefaccount aan.

crs-declaratie-service-ggz

Ervaar het GGZ EPD zelf!

U kunt een proefaccount aanvragen om kennis te maken met het GGZ EPD van HCI GGZ. Het proefaccount is direct beschikbaar en biedt toegang tot diverse instructiefilmpjes en online documentatie om bekend te raken met de verschillende functionaliteiten binnen het elektronisch cliëntendossier softwarepakket. Als u echter liever een cursus of training volgt, biedt HCI GGZ diverse mogelijkheden.