Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

ECD Software

Elektronisch cliëntendossier (ECD software) voor de GGZ

Als het gaat om optimale zorg dan mag een gebruikersvriendelijk elektronisch cliëntendossier (ECD) niet ontbreken. Speciaal voor de GGZ heeft CRS een ECD software pakket ontwikkeld. Dit in zeer nauwe samenwerking met alle gebruikers van CRS; van zorgverleners tot management. Deze unieke focus zorgt voor een cliëntendossier waarmee u direct aan de slag kunt. Een pakket dat alle tools biedt die u nodig heeft en voldoet aan alle veiligheidseisen. Verder kunt u rekenen op uitstekende support, hosting, updates en back-ups. Dit alles zonder extra kosten.

Een EPD consultant van Incura helpt graag

Cliëntendossier met alle denkbare functionaliteiten

Het ECD bevat alle functionaliteiten die u nodig heeft binnen de GGZ.

De agenda vormt de spil binnen het cliëntendossier. Vanuit de agenda is het dossier van uw cliënt direct toegankelijk en is het mogelijk gespreksverslagen toe te voegen. Verder kunt u rekenen op alle denkbare functionaliteiten, zoals het verslepen van afspraken of toevoegen van memo’s. Diverse modules zijn aan- of uit te zetten. Hierdoor kiest u zelf de functionaliteiten die bij u passen en heeft u geen last van items die u niet gebruikt. Ons cliëntendossier software pakket is geschikt voor alle zelfstandigen, GGZ-praktijken en -instellingen. Bekijk alle CRS functionaliteiten.

Patiënten- of cliëntendossier?

Een elektronisch cliëntendossier (ECD) noemen we in GGZ ook wel een elektronisch patiëntendossier (EPD). Dit is geheel afhankelijk van de aanspreekterm. Sommige instellingen voor geestelijke gezondheidszorg spreken zorgbehoevenden aan met ‘cliënten’, andere instellingen met ‘patiënten’. Of u nu gebruikt maakt van een EPD of EDC; ons cliëntendossier voor de GGZ is werkelijk uniek.

Wilt u kennis maken het pakket? Vraag dan een proefaccount aan!

    Voordelen CRS ECD software

    Vele GGZ praktijken en instellingen werken al met de cliëntendossier software van CRS. Enkele partijen zijn overgestapt omdat het oude ECD geen ondersteuning bood voor het zorgprestatiemodel. Andere partijen kiezen voor CRS vanwege het aanbod voor alle stromen binnen de GGZ. Ook de keuzemogelijkheid van het koppelen met andere systemen is voor diverse GGZ instellingen een belangrijke factor. Verder biedt CRS een unieke werkwijze. Gebruikers van het elektronisch cliëntendossier kunnen wensen kenbaar maken die worden meegenomen in de continue productontwikkeling. Bovendien zijn de nieuwe ontwikkelingen altijd inbegrepen in de prijs. Evenals support en hosting.

    Houd de regie met het EPD voor de GGZ van CRS

    Zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg zijn iedere dag bezig om cliënten met psychische problemen te helpen. Dat doen ze met alle middelen die ze tot hun beschikking hebben. Een goed EPD is daarbij essentieel en moet snel de juiste info tonen, makkelijk in gebruik zijn en ervoor zorgen dat gebruikers direct zien wat ze willen zien.