Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

EPD Software

Zorgprestatiemodel in het HCI GGZ EPD voor de GGZ

EPD software is een belangrijk instrument voor zorgverleners binnen de GGZ. Met de komst van het Zorgprestatiemodel is het van belang dat er een naadloze integratie is met het elektronisch patiëntendossier. De EPD software van HCI GGZ maakt registreren en declareren van Zorgprestatiemodel afspraken gemakkelijk. Het Zorgprestatiemodel is volledig geïmplementeerd en voldoet aan alle regels en eisen. Verder zijn voor u als gebruiker alle prestatiecodes geautomatiseerd gekoppeld aan afspraken in de agenda en is het gebruik vanzelfsprekend.

Werken met EPD software van CRS

Altijd up-to-date informatie

HCI GGZ zorgt altijd voor ondersteuning van actuele regelgeving, zo ook rondom het Zorgprestatiemodel. Indien er wijzigingen plaatsvinden, worden nieuwe modules zonder meerprijs beschikbaar gesteld.
HCI GGZ richt zich 100% op de GGZ en houdt de veranderingen in de wet- en regelgeving dan ook scherp in de gaten. De behoeften van u als GGZ zorgaanbieder staan voorop. Meer informatie over HCI GGZ updates & upgrades.

Declareren & Zorgprestatiemodel

Het aanleveren van declaraties, bijvoorbeeld via Vecozo, verloopt eenvoudig. Automatisch zal het HCI GGZ EPD iedere nacht een Controle Op Verzekeringsrecht (COV) uitvoeren en opslaan. Indien er gegevens in het EPD ontbreken, ontvangt u een melding. Bij aanmelding van een client zult u de identiteit moeten vaststellen. Het EPD is voorzien van een koppeling met SVB-z. Hier kunt u een burger service nummer opvragen en controleren. Tevens kunt u inzien of het identificatiedocument van uw client in omloop is. HCI GGZ is voorzien van veel gebruikersvriendelijke functies en koppelingen.

 

    Overstappen naar EPD van HCI GGZ

    Bent u niet tevreden over uw huidige EPD of heeft u moeite met het declareren van afspraken binnen het Zorgprestatiemodel? Een overstap maken naar HCI GGZ is altijd mogelijk. Een proefaccount is snel aangevraagd. Verder hebben onze specialisten veel ervaring als het gaat om overzetten van data van verschillende pakketten naar HCI GGZ. Op die manier kunt u (een deel) van uw oude gegevens meenemen. Het systeem biedt zelfs import faciliteiten waardoor u zelf gegevens kunt overzetten. HCI GGZ voldoet aan alle veiligheidseisen en is gecertificeerd volgens NEN7510.

    Houd de regie met het EPD voor de GGZ van HCI GGZ

    Zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg zijn iedere dag bezig om cliënten met psychische problemen te helpen. Dat doen ze met alle middelen die ze tot hun beschikking hebben. Een goed EPD is daarbij essentieel en moet snel de juiste info tonen, makkelijk in gebruik zijn en ervoor zorgen dat gebruikers direct zien wat ze willen zien.