Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

EPD voor de GGZ

EPD Software

U bent op zoek naar EPD speciaal voor GGZ? HCI GGZ is het meest complete en gebruikersvriendelijke software pakket. Het elektronisch software pakket is speciaal ontworpen voor GGZ praktijken en (middel) grote instellingen. Het voldoet ruimschoots aan alle denkbare wensen, eisen, diensten en is volledig naar eigen smaak in te richten.

CRS EPD softwareontwikkeling

Direct klaar voor gebruik

Het EPD software pakket is direct klaar voor gebruik. Een cursus of training is niet nodig, HCI GGZ is uiterst intuïtief en gebruikersvriendelijk. U krijgt toegang tot diverse instructiefilmpjes en online documentatie om verder vertrouwd te raken met de diverse functionaliteiten binnen het elektronisch patiënten dossier software pakket. Indien u toch liever een cursus of training volgt, biedt HCI GGZ diverse opties. Het support portaal is 24/7 toegankelijk en helpt u bij al uw vragen.

HCI GGZ EPD software ondersteunt een groot aantal koppelingen. Wij bieden vele functionaliteiten die u zelf eenvoudig kunt activeren of deactiveren. Op deze wijze kunt u het elektronisch patiënten dossier volledig naar wens inrichten en per gebruikerstype een gewenst dashboard aanmaken. Vanzelfsprekend bevat het pakket koppelingen met alle bekende systemen (SVB-Z, COV,VECOZO, Zorgmail, ZorgDomein etc.) HCI GGZ EPD software is uitermate veilig en NEN7510 gecertificeerd.

De spil van het elektronisch patiënten dossier

Het middelpunt van het online EPD is de agenda. Overzichtelijk in gebruik en met één klik krijgt u toegang tot het dossier van uw client. Ook het toevoegen van onderzoeken of verslagen kan eenvoudig via de agenda plaatsvinden. Verder biedt de agenda vele functies en zijn diverse voorkeuren instelbaar. Bijvoorbeeld per individuele gebruiker of gebruikerstype. Ook voor de agendafuncties geldt, net als het gehele HCI GGZ elektronisch patiënten dossier, gebruikt u functies niet, dan kunt u ze verbergen zodat ze niet in de weg zitten. Vanzelfsprekend is de agenda niet alleen toegankelijk via uw desktop computer maar ook via uw mobiele apparaten zoals telefoon of tablet.

De online EPD software van HCI GGZ is overzichtelijk en volledig. Niet alleen basis gegevens kunt u invoeren, ook overige cliëntinformatie met betrekking tot school, werk etc. kunt u vastleggen. Doordat het EPD werkt met tabbladen houdt u altijd overzicht. Werkt u met volwassenen binnen de GGZ? Dan worden de verzekeringsgegevens automatisch gecontroleerd via COV. Bekijk alle EPD functionaliteiten.

  Validatie zonder belemmering

  Vult u bepaalde gegevens nog niet in, bijvoorbeeld bij een nieuwe client, dan zal het systeem hier niet direct een probleem van maken. De voortgang van de zorg zal niet in het gedrang komen. Vanzelfsprekend wilt u wel een compleet dossier aanmaken, om bijvoorbeeld de facturatie soepel te laten verlopen. De EPD software zorgt daarom voor dossier validatie en zal u erop attenderen als bepaalde informatie niet voldoet aan wet- of regelgeving. Bent u manager binnen een GGZ praktijk of instelling? Dan kunt u diverse rapporten of statistieken oproepen waarmee u snel inzicht krijgt in prioriteiten, bijvoorbeeld per hulpverlener of afdeling.

   Cliënten toegang & communicatie via online EPD

   Voor cliënten biedt het online EPD speciale toegang dankzij het cliëntenportaal. Welke onderdelen uit het dossier ter inzage zijn voor de client, bepaalt u als hulpverlener. Desgewenst is het mogelijk de client te laten reageren op uw verslagen. De client zelf een sessieverslag te laten schrijven of een dagboek bij te houden is ook een optie. De EPD software biedt ook de optie om beveiligd met elkaar te communiceren, zonder apart e-mail programma. De uitwisseling van berichten wordt automatisch toegevoegd aan het dossier. Hiervoor is geen aparte handeling nodig.

   100% focus op GGZ

   De regels en financieringsstromen veranderen geregeld binnen de zorg. Ons elektronisch patiënten dossier software pakket houdt dit scherp in de gaten. Ieder jaar worden er aanpassingen gedaan om te voldoen aan alle regels en veiligheidseisen. Aangezien HCI GGZ 100% focus heeft op GGZ kunt u ervan uitgaan dat de EPD software aan alle eisen voldoet. Zowel op het gebied van zorg als financiën. Dit doen we in nauwe samenwerking met partners. We missen dan ook geen enkele bijeenkomst van of overleg met NZa, VECOZO, Zorgfinancials, GGZ Nederland of Vektis.

   Van intake tot aan facturatie ; HCI GGZ biedt volledige ondersteuning. Bij verandering van regels worden nieuwe modules opgesteld. Deze zijn beschikbaar zonder meerprijs. Wij zorgen voor up-to-date informatie en functionaliteiten. Ook onderhoud aan het EPD software pakket, hosting en dagelijkse back-ups zijn bij de prijs inbegrepen. Meer informatie over software EPD kosten.

    Waarborging privacy en veiligheid

    Het HCI GGZ elektronisch patiënten dossier software pakket is voorzien van uitgebreide beveiliging. Niet alleen wordt er gewerkt met beveiligde en versleutelde verbindingen; uw GGZ praktijk of instelling wordt voorzien van een eigen database. U kunt zelf gebruiker accounts aanmaken. Ieder account is toegankelijk via gebruikersnaam en wachtwoord. Door het gebruik van Two Factor Authentication, bijvoorbeeld via een hardware key, SMS code of app, wordt de veiligheid van gegevens gewaarborgd. Daarnaast is het mogelijk een IP beveiliging in te stellen, zodat u zelf kunt bepalen vanaf welke locatie er ingelogd mag worden. Meer informatie over EPD en 2FA.

     HCI GGZ elektronisch patiënten dossier software uitproberen?

     HCI GGZ werkt zeer nauw samen met de gebruikers van het EPD systeem. Niet alleen de behandelaars of hulpverleners, ook luisteren we naar de verhalen en wensen van management en secretariaat. Samen hebben we een EPD gecreëerd dat voor iedereen en alle stromen binnen de GGZ optimaal functioneert. Ons EPD software pakket is altijd in ontwikkeling. Puntjes op de i, die zetten wij graag. Wilt u ervaren of het HCI GGZ EPD voor GGZ past bij uw wensen? Vraag dan een proefaccount aan.

     Houd de regie met het EPD voor de GGZ van HCI GGZ

     Zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg zijn iedere dag bezig om cliënten met psychische problemen te helpen. Dat doen ze met alle middelen die ze tot hun beschikking hebben. Een goed EPD is daarbij essentieel en moet snel de juiste info tonen, makkelijk in gebruik zijn en ervoor zorgen dat gebruikers direct zien wat ze willen zien.